Sobre nosaltres

Valors

Els nostres valors són la nostra visió

El nostre focus són les persones. Mirem el món amb curiositat. El nostre compromís es basa en la millora i el creixement constant, aprenent sempre, per adaptar-nos a l’extraordinari i l’imprevist, amb l’agilitat requerida pels reptes globals actuals.

Donem respostes i solucions als nostres clients de manera clara i transparent, creant llaços de confiança a curt, mig i llarg termini.

Metodologia

D’acord amb la nostra experiència en primera línia empresarial, a Solucions Decisions detectem noves oportunitats de millora contínua a implementar conjuntament amb els nostres clients. Aconseguim millor eficiència en les operacions, millorant el servei, reduint costos, invertint el menor temps en recerques de talent i sempre oferint garantia sobre aquestes.

Treballem plegats de manera totalment alineada des de l’inici del procés de diagnosi i millora, amb una visió global del negoci i de la seva cadena de subministrament de proveïdors a clients.

Equip

Miquel Serracanta Linkedin

Fundador

Miquel Serracanta és fundador y Director General de SOLUTIONS DECISIONS. Des de 2009 s’ha focalitzat en liderar millores en els tres eixos clau de la Supply Chain: Organització, Processos i Eines. Treballant en companyies familiars i multinacionals de Gran Consum, Retail, Industrial, Farmacèutiques, Distribuïdores, 3PL, e-commerce i Tecnologia, principalment.

Fins al 2009 va ocupar un càrrec directiu al Grup Bimbo – Sara Lee Bakery Europe. En aquesta etapa també va ser membre del Comitè de Direcció, amb responsabilitat en Supply Chain, Compres i Sales & Operations Planning (S&OP) per Espanya i Portugal. A més a més, des de 2014 és el Director dels Màsters en Supply Chain d’EAE Business School.

Formació destacada

  • Business Management Degree i MBA. ESADE – Universitat Ramón Llull
  • Certified Coach ACC. ICF (International Coach Federation)
  • Certified Supply Chain Professional (CSCP). APICS
  • SC Pro Certified, Levels 1 and 2. CSCMP

Marta Piera Serra

Senior Talent Acquisition Consultant

Psicòloga especialitzada en Executive Coaching. Compte amb una experiència de més de 10 anys en Psicologia Clínica, Consultoria de Recursos Humans i Formació, amb un gran expertise en selecció i desenvolupament de talent. A més, es professora de la UIC a alumnes internacionals de “Psicologia i Comunicació”.

Yolanda Salvador Diví

Assistant

Llicenciada en ADE especialitzada en Direcció Financera amb més de 20 anys d’experiència professional com a Controller, Gestió i Organització empresarial en empreses de diversos sectors.

Clients

Què diuen de nosaltres?

Aurea Benito

Corporate HR Director

Albert Blanch

Marketing Manager

Guillem Casas

Sports Apparel Buyer

Paul Crutzen

Co-founder