Sobre nosaltres

Valors

Els nostres valors són la nostra visió

El nostre focus són les persones. Mirem el món amb curiositat. El nostre compromís es basa en la millora i el creixement constant, aprenent sempre, per adaptar-nos a l’extraordinari i l’imprevist, amb l’agilitat requerida pels reptes globals actuals.

Donem respostes i solucions als nostres clients de manera clara i transparent, creant llaços de confiança a curt, mig i llarg termini.

Metodologia

D’acord amb la nostra experiència en primera línia empresarial, a Solucions Decisions detectem noves oportunitats de millora contínua a implementar conjuntament amb els nostres clients. Aconseguim millor eficiència en les operacions, millorant el servei, reduint costos, invertint el menor temps en recerques de talent i sempre oferint garantia sobre aquestes.

Treballem plegats de manera totalment alineada des de l’inici del procés de diagnosi i millora, amb una visió global del negoci i de la seva cadena de subministrament de proveïdors a clients.

Bío Miquel Serracanta

Fundador

Miquel Serracanta és fundador de SOLUTIONS DECISIONS, assessor i coach. Des de 2009 s’ha focalitzat en liderar millores en els tres eixos clau de la Supply Chain: Organització, Processos i Eines. Treballant en companyies familiars i multinacionals de Gran Consum, Retail, Industrial, Farmacèutiques, Distribuïdores, 3PL, e-commerce i Tecnologia, principalment.

Director dels Màsters en Supply Chain de l’EAE Business School | CSCMP Executive Roundtable Committee Board Member | Vocal del Comitè Executiu Cambra Oficial Comerç, Indústria i Serveis Terrassa (BCN) .

Fins al 2009 va ocupar un càrrec directiu al Grup Bimbo – Sara Lee Bakery Europe. En aquesta etapa també va ser membre del Comitè de Direcció, amb responsabilitat en Supply Chain, Compres i Sales & Operations Planning (S&OP) per Espanya i Portugal. A més a més, des de 2014 és el Director dels Màsters en Supply Chain d’EAE Business School.

Formació destacada

  • Business Management Degree i MBA. ESADE – Universitat Ramón Llull
  • Certified Coach ACC. ICF (International Coach Federation)
  • Certified Supply Chain Professional (CSCP). APICS
  • SC Pro Certified, Levels 1 and 2. CSCMP

Clients

Què diuen de nosaltres?

Aurea Benito

Corporate HR Director

Albert Blanch

Marketing Manager

Guillem Casas

Sports Apparel Buyer

Paul Crutzen

Co-founder