Networking: La clau del nostre futur/1

Es molt possible que us pregunteu com ha surgit aquesta idea de crear la meva propia empresa, tenint la formació i experiencia directiva que tinc…

Doncs la resposta es senzilla, es diu NET+WORKING. Anem a pams…Sempre ens han dit que les dues sólides bases inicials per gaudir un futur brillant i exitós son: Formació i Experiencia. En el meu cas he gaudit d’una de les millors formacions empresarials posible en el nostre país, la carrera de CE+MBA a ESADE, i he estat en una gran escola profesional durant 16 extraordinaris anys, BIMBO (Sara Lee Bakery). Quan tens la meva formació i aconsegueixes una bona carrera directiva, arribant a tenir la responsabilitat funcional máxima en un Comité de Direcció d’una empresa de més de 400 MM Euros de facturació, sembla que ja ho tinguis TOT…. O potser et falta quelcom?
I aquí es quan t’adones de tot: de la realitat que estàs visquent en el teu mon, “aillat” de la resta de sectors, i segurament sacrificant altres contactes molt interessants de gent que et pot aportar moltíssim i que tenen unes ganes extraordinaries d’explicar-te amb passió el que fan, les seves experiencies, les seves millors practiques, i fer “benchmark” amb les teves. Per aconseguir-ho, t’has d’adonar de la TERCERA VIA, la tercera BASE, la clau del teu futur: EL NETWORKING. Us n’explicaré més en succesius posts.